Etävalmennus (mCoach)

Tietoturvallinen ratkaisu etäkuntoutukseen ja -valmennukseen

Movendos mCoach on helppokäyttöinen ja monipuolinen sähköinen etätyökalu, joka mahdollistaa paikasta ja ajasta riippumattoman palvelun asiakkaille ja uusia tekemisen tapoja ammattilaisille. Tietosuojattu etäpalvelu on suunniteltu erityisesti yksilö- ja/tai ryhmämuotoiseen valmennukselliseen toimintaan. Movendos mCoach soveltuu erityisen hyvin aloille, joissa käsitellään luottamuksellisia henkilötietoja ja tietoturva on tärkeässä roolissa, kuten esimerkiksi terapia, kuntoutus, tai työnohjaus.

Valmennettavat voivat kirjata edistymisensä tehtävissä, jolloin etenemistä on helppo seurata. Voit muokata valmennusohjelmaa helposti ja viestitellä asiakkaidesi tai valmennustiimin kanssa. Valmennettavasi saavat muistutuksia, palautetta ja kannustusta. Movendos soveltuu sekä yksilö- että ryhmävalmennukseen, ja laadukkaamman valmennuksen lisäksi se helpottaa myös asiakashallintaa. 

Movendos on suunniteltu ammattimaiseen valmennukseen, jossa valmentaja suunnittelee ja ohjaa valmennuskokonaisuuden. Movendos tehostaa valmentajan ja valmennettavan kommunikointia ja tuo valmentajan tuen arkeen tapaamisten välille. Movendos mahdollistaa myös vaikuttavuuden mittaamisen. Movendosta ei ole suunniteltu itsevalmennukseen ilman valmentajaa.